Diversiteit is een prioriteit

Ieder persoon is uniek in verschijning en fysieke eigenschappen, met verschillen in leeftijd, huid en haarsoort. Het werk van L'Oreal is gebaseerd op respect voor die verschillen en de capaciteit om persoonlijke diversiteit te matchen met de diversiteit de producten.

L’oreal is een gerenommeerd merk en biedt u een ruime keuze aan haarverzorging, styling, kleuringen en omvorming producten. 

L'oreal haarverzorging

De haarverzorging van L’oreal, bekend onder de naam L’oreal Serie Expert, bestaat uit diverse lijnen, zoals: Vitamino ColorAbsolut RepairShine Curl,Volume ExpandIntense repair en de Liss Ultime. Voor elk haartype is er een specifieke serie verzorgingsproducten ontwikkeld. 

L’oreal styling

De styling producten van Loreal vallen onder de Techni.art en Texture Expert lijn. Zeer bekend in de Techni.art lijn zijn de Play.ball, A-Head, Fix, Volume, Liss en de Curl Memory. 

L'oreal texture expert

De Texture Expert serie is de exclusieve stylinglijn van Loreal. Loreal Aminexil is speciaal ontwikkeld tegen haaruitval, beginnende kaalheid en bevordert de haargroei.

L’oreal homme voor mannen

De L’oreal Homme is er exclusief voor de man. Deze serie van L’oreal biedt u stylingproducten, waaronder Strong Fix Gel en Homme Wax en verzorgingsproducten zoals de Purete, Homme Controle en Tonique.  Tevens is er een kleuring ontwikkeld speciaal voor de man: Homme Cover 5’. Grijs haar krijgt zijn natuurlijke kleur terug. 

L'oreal haarkleuring

De overige haarkleuring producten van Loreal zijn o.a. de Majirel, Majiblond, Richesse, Color supreme en de Composite. Deze kleuringen mengt u met de speciale waterstofperoxide van L’Oréal. Uw haar verven of blonderen is een echte aanrader met deze kleuringen. De Dulcia Tonica en Dulcia Vital zijn de omvorming producten van L’oréal. Deze alkalische permanent geeft uw haar veerkrachtige krullen met een lange houdbaarheid.