Over ons

Handel in uitsluitend topmerken

COSMOPROF hair & beautyproducts is een handelsfirma gespecialiseerd in de in- en verkoop van uitsluitend A-Merken. Wij verhandelen onze producten in Nederland en im- en exporteren in Europa en zelfs daarbuiten.

COSMOPROF is sinds 2015 exlcusief distribiteur voor JENORIS Hairproducts. JENORIS is een kwalitatief hoogwaardige productlijn  met pistache en borage oliën als belangrijkste basis.  De fabrikant  is met Cosmoprof de samenwerking aangegaan om deze exclusieve productlijn in navolging van het grote succes in Azië en Amerika nu ook in Europa succesvol in de markt te zetten.  Voor meer informatie over de producten en productlijn van JENORIS ga naar onze webshop door het aanklikken van de webshop button. 

Professioneel en betrouwbaar

COSMOPROF is een professionele en betrouwbare partner in de huidige zeer dynamische markt. Ondanks de sterk veranderende wereld  geloven wij nog steeds dat een deal meer is dan alleen maar een transactie. Persoonlijke betrokkenheid, eerlijk zakendoen, no nonsense!  Wij doen wat we beloven!

Uit voorraad voor de scherpste prijzen

Door grote partijen aan te kopen kunnen wij de klanten het optimale bieden. De grote voordelen zijn een zeer snelle levering tegen de scherpst mogelijk prijzen.

Onze klanten

Onze klanten zijn zowel grote als minder grote afnemers zoals buitenlandse handelsfirma's , groothandels in kappersbenodigdheden, gespecialiseerde webshops in haar- en beautyproducten. Door snel in te spelen op de markt bieden wij u een zeer aktueel assortiment aan producten. Hierdoor zijn wij voor steeds meer ondernemers in de branche een belangrijke schakel.

Webshop voor de particulier

NIEUW is onze WEBSHOP welke ook toegankelijk is voor de particulier. Je kunt vanaf nu heel gemakkelijk via de website in de webshop komen met één klik op de knop ‘NAAR DE WEBSHOP’.

Een reeks speciaal geselecteerde merkproducten worden hier voor zeer aantrekkelijke prijzen aangeboden.

Vergelijk het met de taxfree dagen of monsterverkoop van andere groothandels of importeurs.

Bij Cosmoprof gaat deze verkoop echter 24 per dag 7 dagen per week door.

" selling is essentially a transfer of feelings ."  - Zig Ziglar -