Redken

Redken

Fashion. Science. Inspiration. Redken is gedreven door passie, spirit en de magische energie van New York.

Redken (of "Redken 5h Avenue NYC") is een Amerikaans haar merk dat onderdeel is van L'oreal Professional. Het bedrijf is opgericht door kapper/scheikundige Jheri Redding en actrice/model Paula Kent, vandaar de naam "Red-ken".

Redken zet de toon en brengt vernieuwing nu en voor later. Redken brengt eenvoudige oplossingen voor uw specifieke behoeften. Wat uw haar ook nodig heeft: kracht, kleur bescherming, zachtheid of hydratatie.

Redken Haircare heeft de oplossing.

Redken combineert wetenschap, de expertise van de Redken stylisten en de passie voor fashion en vormen zo de indentiteit van Redken. De Haircare lijn heeft voor specifieke behoeften eenvoudige oplossingen met oa All Soft, Blond Glam, Body Full, Clear Moisture, Color Extend, Color Extend Sun, Extreme en Fresh Curls en Redken For Men.

Redken pionierde in de wetenschappelijke aanpak van beautyproducten, en bracht een revolutie teweeg in de professionale salon business door "protein reconditioning" te introduceren. Verschillende op proteine gebaseerde Redken producten zijn gepatenteerd.

Styling

Kies bij de styling voor het gewenste eindresultaat: Straight, Curl, Texture, Volume, Heat Styling, Shine, Hairsprays en de Style Connection.

Zo heeft u zelf de kracht van de verandering in handen.