Schwarzkopf

Schwarzkopf

Schwarzkopf Professional is een vooruitstrevende organisatie en biedt de klant een compleet scala aan professionele kappersproducten: optimale verzorging (Bonacure) , perfecte styling (Osis), superieure haarkleuring (Igora Royal) en omvorming (Natural Styling).

Als één van de drie cosmetica-merken aan de wereldtop, staat merk Schwarzkopf voor kwaliteit, ervaring en innovatie, en dit al sinds meer dan 111 jaar. Het merk Schwarzkopf geniet het volle vertrouwen van zowel consumenten als professionele kappers.

Bonacure en essensity

De verzorgingslijnen zijn de Schwarzkopf Bonacure en Essensity. De Schwarzkopf Bonacure bevat een verscheidenheid aan productlijnen, waaronder de Bonacure Color Save, Moisture Kick, Repair Rescue, Q10 en Bonacure Volume Boost. De Schwarzkopf Essensity producten bevatten hoofdzakelijk natuurlijke bestanddelen en 100% natuurlijke essentiële oliën.

Osis en silhouette

Met de stylingproducten van Schwarzkopf Osis en de Schwarzkopf Silhouette creëert u elke gewenste look. Bekende producten uit de Osis lijn zijn de Osis Thrill (fibre gum), Magic, Osis Rock Hard Glue en de Twin Curl (voorheen Osis Loopy).  De Schwarzkopf Silhouette producten zorgen voor een uiterste hold in style. Creëer een langdurig effect met de Super Hold Lotion, Color Brilliance mousse en de Silhouette Hairspray Flexible Hold.

Igora royal en blond me

Igora Royal is één van de superieure kleurlijnen van Schwarzkopf.  Met de kleuringen van de Igora Royal , Igora Royal Absolutes, Igora Vibrance en de Color Gloss creëer je elke kleur die bij je past met een trendy resultaat. De Blond Me serie is nieuw in het assortiment van Schwarzkopf en biedt meer dan veertig blondtinten voor de perfecte blonde haarkleur. De Schwarzkopf BlondMe is het eerste totaalconcept (blondering, verzorging en styling) speciaal gemaakt voor prachtig blond haar met een stralende glans.

Natural styling

Maak mooie golven en krullen met de Natural Styling, de omvormingslijn van Schwarzkopf Professional.